Mint minden cégnek, nekünk is a partnereink a legfontosabbak.

A velük való közös, hatékony együttműködés az alapja annak, hogy vásárlóinkat, ügyfeleinket magas minőséggel, gyorsan és maximális támogatással tudjuk kiszolgálni.

Ez az autógázrendszerek beépítésénél különös fontosságú, hiszen az átépítést követően a járművet le kell vizsgáztatni az arra hitelesítéssel rendelkező vizsgáztató állomáson. Budapesten, jellemzően a III. kerület Mozaik utcai vizsgaállomás a legcélravezetőbb helyszín.

A közlekedésfelügyelet honlapjának címe, ahol vizsgaidőpontot lehet kéri: http://www.kff.hu/fovfel/szakter/gepjarmu

Mielőtt azonban hebehurgyán időpontot kérnénk, készüljünk fel néhány további papír beszerzésére. Ezek a környezetvédelmi tanúsítványok, utcai nevükön a zöld és sárga kártyák.

Szintén nem egyszerű a dolgunk, mert nem minden benzines üzemű gépjármű zöldkártyáját hitelesíteni képes állomás rendelkezik gázos járműhöz szükséges jogosultsággal, ezért érdemes felhívni előb a kiválasztott céget, vagy kérni tippet a gázrendszert beszerelő szakembertől.

Varázsszó: gázbiztonsági szemle

Ez szintén egy olyan papír, amit vizsgánál kérni fognak és aminek hiánya a vizsgát meghiúsíthatja. Ezt a papírt jobb esetben szerelőnktől, vagy egy általa ajánlott szervízben tudjuk "megszerezni". Előnye, hogy több hétig is érvényes, tehát ennek a beszerzésével nyugodtan lehet kezdeni a vizsgára való felkészülést.

.... és hol van a Gáztartály hitelesítési papírja?? Ez az a kérdés, amit a vizsgabizottság egyik taga biztosan nekünk fog szegezni, ha az aktakupac elején nem égeti meg a retináját. Ez is egy olyan papír, amit nem érdemes otthonhagyni, hacsak nem kívánunk heti/havi rendszerességgel a "mozaikutcában" vendégeskedni. Megjegyzem ez a vendégeskedés nem egy olcsó mulatság és a szervíz szakemberei sem hasonlíthatók call girl-ökhöz. Furcsamód nem közelednek az emberhez olyan lelkesen.....